Σχετικά με τη NORTECO

H NORTECO

¨Τα υλικά μας υλοποιούν τα όνειρά σας γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Όλα είναι μία ιδέα. Όλα είναι θέμα στυλ¨

 

Η NORTECO είναι μία από τις ποιο αναγνωρίσιμες εταιρίες στον χώρο των αρχιτεκτονικών παρεμβάσεων και της διακόσμησης, με εντυπωσιακή πορεία και με έντονη παρουσία στο χώρο τα τελευταία 20 χρόνια.

Η NORTECO αποτελείται από μία έμπειρη και δυναμική ομάδα επαγγελματιών, με στόχο τη δημιουργική εργονομική και αισθητική κάλυψη των αναγκών των σημερινών εργασιακών χώρων.  Δραστηριοποιείται στους εξής τομείς.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ

Η δομή της NORTECO, η 20ετής πείρα και η άριστη τεχνογνωσία  της, μας κάνει τους ιδανικούς συνεργάτες πάνω σε έργα δημιουργίας χώρων εργασίας (NORTECO) ανεξαρτήτως μεγέθους. Προσφέρουμε λύσεις άριστης ποιότητας με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και βρισκόμαστε πάντα σε στενή συνεργασία με τον πελάτη. Το γραφείο μας ασχολείται με τις μελέτες, τις επιβλέψεις και τις κατασκευές, τις διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, και αναπλάσεις περιοχών με συμβουλευτική επίβλεψη στις ανωτέρω εργασίες.

MATERIALS

Τα αντικείμενα, και υλικά υψηλής ποιότητας που παρέχει η NORTECO, συμπεριλαμβάνουν: έπιπλα εσωτερικού χώρου, έπιπλα εξωτερικού χώρου, φωτισμός εσωτερικού-εξωτερικού χώρου, δάπεδα εσωτερικού χώρου, δάπεδα εξωτερικού χώρου, υφάσματα, ψευδοροφές, επενδύσεις, διαχωριστικά πάνελ, έπιπλα γραφείου, συνεδριακά συστήματα, πόρτες, δομικά υλικά και πάσης φύσεως ειδικά υλικά.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ/ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ/ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ

Αφορά στην ανάλυση του επενδυτικού προγράμματος μίας επιχείρησης, σε συνεργασία πάντα με τα στελέχη της επιχείρησης, την οργάνωση, το στρατηγικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό, την εκπόνηση και αναλυτικής τεχνοοικονομικής μελέτης.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η NORTECO έχει αναλάβει τη μελέτη-εφαρμογή των εσωτερικών χώρων Ξενοδοχείων, Γραφείων, Εστιατορίων, CAFÉ, BAR, SPA, γραφείων και συνεδριακών χώρων. Προτεραιότητά μας είναι πάντα ο πελάτης. Αυτό σημαίνει κορυφαία ποιότητα, εύρος προϊόντων και υπηρεσιών, ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση.

Η NORTECO στον τομέα του εξοπλισμού συνεργάζεται επί σειρά ετών με επώνυμους διεθνείς οίκους με projects για ξενοδοχειακά συγκροτήματα (Resorts, Mountain Lodges, City Hotels, SPA- Wellness Hotels – διαμορφώσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους), για συνεδριακά κέντρα, συγκροτήματα επαγγελματικών χώρων και γραφείων και για restaurants, cafés, bars. 
 

INTERIORS

Η NORTECO σε συνεργασία με αρχιτεκτονικά γραφεία και τεχνικές εταιρίες, αναλαμβάνει την επίβλεψη, κατασκευή καθώς και την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων πολυτελών κατοικιών και συγκροτημάτων. Οι έμπειροι συνεργάτες της NORTECO φροντίζουν να αποδώσουν στα συγκροτήματα και τις βίλες των πελατών όσο το δυνατόν ακριβέστερα τις λέξεις πολυτέλεια, λειτουργικότητα, άνεση και τεχνολογία. Τα σπίτια των πελατών της NORTECO διακρίνονται για την αισθητική, την πρακτικότητα, τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο  ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένα με τα ποιο ΕΠΩΝΥΜΑ- DESIGN έπιπλα, τα οποία αναδεικνύουν την προσωπικότητα και το στυλ των σπιτιών αλλά και των ιδιοκτητών.

Χαρακτηριστικές οικίες των πελατών της NORTECO βρίσκονται στην Εκάλη, την Κηφισιά, την Φιλοθέη και σε θέρετρα όπως το Πόρτο Χέλι, η Μύκονος, η Μυτιλήνη κ.α.

norteco_blackback

«Με το κλειδί στο χέρι (Turn- key)»

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & RESORTS/ Τα ξενοδοχεία είναι σαν καθρέφτες τόπων, αντανακλούν συνειδήσεις, ιστορικές μνήμες, απορροφώντας από το περιβάλλον αρώματα, ήχους, χρώματα και ξαναδίνουν πολλές φορές το μεγαλείο σε ιστορικά κτήρια και μακρινές εποχές, για να προσφέρουν στους φιλοξενούμενούς τους μια μοναδική εμπειρία, αξέχαστη για την ποιότητα εξυπηρέτησης και τους ευχάριστους χώρους: και είναι ακριβώς αυτός ο στόχος για τον οποίο εργάζεται συνεχώς ο Τομέας Ξενοδοχεία της Norteco, o πρώτος που υλοποιήθηκε το 1985, έτος έναρξης των εργασιών.

  • Χρηματοδότηση
  • Σχεδιασμός από εμάς
  • Project Management
  • Έλεγχος παραγωγής/ποιότητας
  • Ολοκληρωμένη εγκατάσταση
  • Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Σας περιμένουμε στα γραφεία μας

Χρηματοδότηση

Στον τομέα contract οι επενδύσεις είναι σημαντικές ,ως εκ τούτου η δυνατότητα να προσφέρουμε στον επενδυτή μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση αποκτά μεγάλη σημασία.

Η Norteco, χάρη στην εμπειρία πολλών δεκαετιών του οικονομικού της τμήματος, είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της οικονομική στήριξη με διαφορετικούς τρόπους.

Σχεδιασμός από εμάς

Η Norteco εκτελεί project "με το κλειδί στο χέρι" με βάση ένα ολοκληρωτικό σχέδιο των εσωτερικών χώρων και ιδιαίτερων τεχνικών που αφορούν το κάθε ένα κομμάτι. Ο τομέας της Norteco που ασχολείται με τα project, αποτελείται από τεχνικούς, αρχιτέκτονες, έμπειρους κι εξειδικευμένους designers, αναπτύσσει τον εκτελεστικό σχεδιασμό της επίπλωσης που πρέπει να παρασχεθεί και συντάσσει τα σχέδια εκτέλεσης του κάθε αντικειμένου, καθορίζοντας με ακρίβεια το κάθε στοιχείο μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια.

Project Management

Οι project manager της Norteco, πέρα από το να συνομιλούν με τον πελάτη, οργανώνουν και ελέγχουν κάθε φάση της εκτέλεσης της παραγγελίας, συντονίζοντας τις δραστηριότητες των διαφόρων τομέων και παρεμβαίνουν μέχρις ότου να επιτευχθούν οι τρεις θεμελιώδεις στόχοι του project:

A) το έργο που παραγγελιοδοτείται με συμβόλαιο πρέπει να εκτελεστεί σε συμμόρφωση με τα ιδιαίτερα στοιχεία και τα στάνταρντ ποιότητας που έχουν συμφωνηθεί,

B) με τους όρους παράδοσης που προβλέπονται από το γενικό πρόγραμμα και

Γ) με δέσμευση δαπανών που δεν ξεπερνούν το budget που καθορίζεται τη στιγμή σύνταξης του συμβολαίου.

Έλεγχος παραγωγής & ποιότητας

Η Norteco έχει εδραιώσει στο πέρασμα του χρόνου ένα δυνατό παραγωγικό know-how και είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες και υψηλά ανταγωνιστικές τιμές.

Η πραγματοποίηση όλων των αντικειμένων σε μεγάλες ποσότητες που που παρέχονται από την Norteco γίνεται με τα πιο μοντέρνα και εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό και με τεχνολογίες ολοένα και πιο καινοτόμες που επιτρέπουν την εφαρμογή υψηλά ανταγωνιστικών τιμών και την εγγύηση υψηλής ποιότητας ταυτόχρονα.

Ολοκληρωμένη εγκατάσταση

Η Norteco, με το εξαιρετικά εξειδικευμένο προσωπικό της, εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη τοποθέτηση και την εγκατάσταση των επίπλων, όπως επίσης και όλες οι απαραίτητες σχετικές δραστηριότητες εγγυώνται την τελειότητα της κατασκευής.

 

Οι υπεύθυνοι του εργοταξίου της Norteco εγγυώνται την εκτέλεση των έργων στην τελειότητα κι εξασφαλίζουν το σεβασμό στους προσυμφωνημένους χρόνους της κατασκευής με την διεύθυνση εργασιών, πέρα από τον συντονισμό με τυχόν άλλες εταιρείες που παρεβρίσκονται στο εργοτάξιο.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Η Norteco εξασφαλίζει, για κάθε προϊόν που παρέχεται μέσα στο project, μια έγκυρη εγγύηση για την περίοδο που συμφωνήθηκε στο συμβόλαιο.

Η Norteco προσφέρει επίσης και εξυπηρέτηση μετά την πώληση που παρέχεται ως εγγύηση, που έχει λήξη, εξασφαλίζοντας στον πελάτη επαγγελματική προνομιακή υποστήριξη.

Η εξυπηρέτηση περιλαμβάνει συντήρηση, ανανέωση και/ή αντικατάσταση προϊόντων “custom-made”.

Γνωρίστε την ομάδα μας

team1

Ε. Λαιντή

Position Title
team2

Δ. Γιώτης

Position Title
team3

Α. Μάντζαρου

Position Title
team4

Β. Δελούζου

Position Title

Πολύ σύντομα, θα έχουμε ενημερωμένο προφίλ για κάθε μέλος της ομάδας μας ξεχωριστά. Είναι σημαντικό, να γνωρίζεις καλά αυτούς που συνεργάζεσαι.

Copyright © Norteco Trading

Κατασκευή ιστοσελίδας