Η NORTECO TRADING LTD στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της έχει την αποκλειστικότητα της διανομής της MAIC™ Hospitality Edition της MLS Innovation Inc στον ξενοδοχειακό χώρο.

Το πρόγραμμα της MAIC™ Απευθύνετε σε πολυτελή καταλύματα 4**** & 5**** καθώς και σε ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ – ΒΙΛΛΕΣ στο χώρο του Hospitality.

Η εφαρμογή της MAIC™ είναι στην διάθεσή σας στο Head Office της NORTECO TRADING LDT στην ΑΘΗΝΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ -ΠΛ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 5
Τ.Κ: 15462 (όπου το πρόγραμμα MAIC™ Hospitality Edition που αφορά τον χώρο σας είναι σε πλήρη εφαρμογή παρουσίασης )

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για επαγγελματική παρουσίαση στον χώρο μας η στις εγκαταστάσεις σας.

Με εκτίμηση NOTRECO TRADING LDT

Στο πλαίσιο της διαχρονικής δέσμευσης της MLS Innovation Inc. να συμβάλει στην εμπειρία διαμονής των επισκεπτών κάνοντάς την πιο εύκολη (Making Life Simple) και της αέναης επένδυσης της εταιρείας στην εξέλιξη και την καινοτομία, επισυνάπτεται συνοπτική παρουσίαση της 1ης Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναγνώρισης Φωνής MAIC™, με σκοπό να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας μας.

Η MAIC™ είναι ψηφιακή βοηθός, εξαιρετικών δυνατοτήτων, που έρχεται να κάνει την καθημερινότητα του χρήστη ευκολότερη από ποτέ. Έχει ανθρώπινη μορφή, μιλάει και καταλαβαίνει διαφορετικές γλώσσες, κάνει εμπλουτισμένο διάλογο, βάζει μουσική, αναπαράγει βίντεο, ενημερώνει για τον καιρό σε όλο τον κόσμο, δείχνει τις ειδήσεις, κρατάει υπενθυμίσεις, αναζητά σημεία ενδιαφέροντος και πολλά άλλα. Ταυτόχρονα, χειρίζεται έξυπνες συσκευές, πρίζες, μπορεί να διαχειριστεί τις έξυπνες λάμπες και τη φωτεινότητά τους, να προβάλει σε έξυπνες οθόνες. Η ψηφιακή πλατφόρμα MAIC™ διαθέτει ειδική έκδοση που απευθύνεται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που αγκαλιάζουν την εξέλιξη ως αναγκαιότητα της ψηφιοποιημένης καθημερινότητάς, ονόματι MAIC™ Hospitality Edition. Οι εμπλουτισμένες δεξιότητες της MAIC™ Ηospitality συμβάλλουν στη λειτουργία του ξενοδοχείου και την μετατροπή της διαμονής των πελατών σε μοναδική premium εμπειρία φιλοξενίας.

Στα πλαίσια αυτά, θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε τη MAIC™ , να συζητήσουμε τις περαιτέρω δυνατότητες της πλατφόρμας και να διερευνήσουμε τις προοπτικές συνεργασίας μας.

Με εκτίμηση,

NORTECO TRADING LTD

Copyright © Norteco Trading

Κατασκευή ιστοσελίδας
Shopping Basket